9 квітня 2023 15:50
5

Ігор СУРКІС: "Повернення Яремчука до "Динамо"? Будемо розмовляти, але в нього має бути прагнення повернутися"

Президент Динамо Ігор Суркіс відповів на питання про можливе повернення форварда Брюгге Романа Яремчука до київського клубу.


- Можливо, говоритимемо. У нього має бути прагнення повернутися до рідної команди. Ми дуже хотіли б мати такого нападника. У нього зараз складний час, такий буває у будь-якого футболіста. Сподіваюся, що це минеться. Я б з радістю прийняв його до "Динамо". Це дуже хороша та патріотична людина. Наш вихованець.

Нет бы Довбика купить, когда была возможность, так он сбитого летчика. Эттто просто какой то позор ( Швондер)
Одне дерево ще не збагрили (поки в оренді, але висока ймовірність повернеться, кіпріоти ж не тупі щоб таке собі залишити), а тут вже про інше мова йде.
Явно видно, що карєра Яремчука вже котиться вниз. Після Бенфіки (вочевидь, пік карєри в плані статусу клубу) поки що нічого в Брюге. Вочевидь, втрата мотивації/бажання, можливо психологія. І наврядчи купа бажання повертатись в Україну.
Лінивий тунеядець, що провалився у всіх домінуючих командах, на зарплату в 2млн евро на рік- серйозно? Інші вчаться на чужих помилках, зокрема Брюгге, але Суркіс невиліковний, цей його танець на граблях вічний.
Он лентяй
Беседін та Яремчук, гроза атаки буде