8 квітня 2023 18:50

Мудрик провів перший матч при Лампарді: "Челсі" всуху програв "Вулверхемптону"

Фото - ua.depositphotos.com


У суботу, в поєдинку 30-го туру англійської Прем'єр-ліги Вулверхемптон на своєму стадіоні приймав Челсі. Зустріч завершилася перемогою господарів із рахунком 1:0.

Френк Лемпард провів перший матч на чолі Челсі після повернення до лондонського клубу. Зміна головного тренера поки що не принесла жодних позитивних результатів. Після звільнення Грема Поттера Челсі провів другу гру і знову не виграв.

Український вінгер «аристократів» Михайло Мудрик залишився в запасі цього поєдинку.


Рахунок у матчі було відкрито на 31-й хвилині. Приголомшливий гол забив Матеус Нунес. Матеуш Нуньєш відкриває рахунок у матчі. Поденсе зовнішньою стороною стопи вирізав подачу до центру штрафного майданчика, звідки м'яч був вибитий на правий край. Там Нунес у дотик пробив у дальню дев'ятку воріт Челсі.


Через шість хвилин Вулверхемптон мав чудову нагоду збільшити розрив у рахунку, але голкіпер Челсі врятував свої ворота після удару Дієго Кости.

У другому таймі головний тренер гостей Лемпард замінами спробував змінити перебіг подій. Наставник «аристократів» випустив п'ять нових гравців, серед яких був Мудрик, але рахунок так і не змінився.


Челсі посідає 11-е місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 39 очок. Вулверхемптон піднявся на 12-й рядок (31 очко).


У наступному турі чемпіонату Англії Челсі на своєму полі зіграє із Брайтоном. Поєдинок відбудеться 15 квітня і розпочнеться о 17:00 за київським часом.


Чемпіонат Англії з футболу. 30-й тур


Вулвергемптон – Челсі – 1:0

Гол: Матеуш Нуньєш, 31