3 квітня 2023 13:52

Александер Чеферін: "Справа Негрейри - одна з найсерйозніших у футболі, відколи я в ньому, для УЄФА вона не є застарілою"

Президент УЄФА Александер Чеферін поділився думками про справу Негрейри, за якою «Барселону» звинувачують в оплаті за звіти про суддів, які готував колишній віцепрезидент техкомітету арбітрів, та в отриманні ним від клубу 7,3 млн євро з 2001 по 2018 рік.


«Не можу коментувати прямо з двох причин. По-перше, бо в нас є незалежна дисциплінарна комісія. По-друге, бо не займався цим питанням детально.


Проте можу дещо сказати. Наскільки мені відомо, ситуація надзвичайно серйозна. Причому настільки серйозна, що, на мій погляд, одна з найсерйозніших у футболі, відколи я в ньому.

Звісно, на рівні Ла Ліги справа дещо застаріла та може не мати серйозних наслідків, поки провадження триває на рівні іспанської цивільної прокуратури. Але для УЄФА вона не є застарілою», - сказав Чеферін.

Була інформація, що УЄФА може відсторонити «Барселону» на один сезон від єврокубків через справу Негрейри. Спілка вже призначила інспекторів для розслідування можливого порушення правил каталонцями.