6 березня 2023 19:56

Грем Поттер: "Щодо Ріса Джеймса вирішимо завтра, Пулішич у заявці на "Боруссію" Д, Канте ще занадто рано до повернення"

Головний тренер «Челсі» Грем Поттер розповів про кадрову ситуацію перед матчем з «Боруссією» Д, який відбудеться 7 березня.


«Ухвалимо рішення по Рісу Джеймсу завтра. Пулишич буде в заявці. Говорити про повернення Канте ще надто рано, але він має хороший вигляд.

Ситуація Н’Ґоло складна, бо він багато пропустив. Питання в тому, як повертатимемо його швидкість, щоб він грав в АПЛ та ЛЧ. Скоро він зможе грати 90 хвилин. Радіємо факту, що він знову з нами.

Коли Фелікс нікого не зносить на полі - ми задоволені ним. Його якість очевидна. Він допомагає всім нашим атакам, двічі влучив у каркас воріт, мав нагоди забити. Може зіграти на кількох позиціях. Ми використовували його більше в центрі, але він може грати будь-де в атаці.

Фани завжди мають право висловлювати свої погляди. Вони страждають, як і всі ми. Їхня підтримка була фантастичною. Вони хочуть, щоб команда пройшла далі в ЛЧ і прогресувала. Вболівальники знають, наскільки важливі для нас. Хочемо ускладнити матч для «Боруссії» - фани допоможуть нам це зробити», - сказав Поттер.