6 березня 2023 17:07
4

"У всіх нас є очі, всі ми все бачили". Вацко висловився про роботу Монзуль на матчі "Динамо" - "Інгулець"

Коментатор Віктор Вацко в ефірі своєї авторської програми «Вацко on air» висловився про роботу рефері Катерини Монзуль на матчі «Динамо» – «Інгулець» (0:2).


«У «Динамо» дві серйозні претензії до Катерини Монзуль по цьому поєдинку. За рахунку 0:0 у боротьбі Сітала та Дячука насправді, на мій погляд, дуже важко не помітити, що форвард «Інгульця» плечем штовхає суперника в спину. Це фол. Поштовх не плече в плече, а саме в спину. Коли ти штовхаєш в спину, то неважливо рукою чи плечем, це – поштовх у спину.


Якби я міг вам показати відео без загрози бану, то прокоментував би його наступним чином: атака «Інгульця», довга передача з глибини поля, Дячук грає по м’ячу, орієнтується по м’ячу, дивиться на м’яч, намагається зіграти зрештою в м’яч, Сітало атакує його ззаду і штовхає плечем у спину. Без цього поштовху у форварда «Інгульця» не було жодного шансу зіграти у м’яч, який закривав теоретично корпусом Дячук. Це фол, однозначно. Такі фоли і без ВАР свистять одразу.


Другий гол. Там була ситуація, коли м’яч після передачі в дотик від Сидорчука влучив у руку Кухаруку, після чого розпочалась контратака «Інгульця». Тут, знову ж таки моя думка, я з Луческу не згоден. Чому? Тому що рука футболіста «Інгульця» була розташована паралельно корпусу. Руху руки в напрямку м’яча не було, можна сказати, що не було навмисного намагання зіграти в м’яч. Плюс також незначна відстань між рукою і м’ячем в момент передачу Сидорчуком. Тому я для себе, так суб’єктно, але Луческу теж був суб’єктнивним, цей момент викреслюю.


Але перший гол… Я акцентую, за рахунку 0:0, при роботі ВАР. Це дуже серйозна помилка, насправді. Чому Монзуль гру не зупинила? Чому не пішла сама подивитися цей епізод? Чому вона довірила своєму асистенту? Хоча з іншого боку, можливо вона також так само бачила цей момент. Я не знаю, в мене немає відповідей на такі запитання.


Є однозначне переконання, що це помилка. Але з іншого боку всі ми з вами знаємо, що високоплачувані італійські куратори в українському футболі цю помилку виправдають. Вони зроблять все, щоб захистити свій єдиний актив за час своєї роботи з українськими рефері. У вигляді активу я маю на увазі Катерину Монзуль. Але у всіх нас є очі, всі ми все бачили. Хтось зі серйозною фантазією скаже, що все це виглядає, як вітання від Андрія Павелка і УАФ для, як там було, «гідро-метеорологічної станції»?, – висловився Вацко.

всё верно...и ведь это не перввый раз когда монзаль топит Динамо К ! от сюда ворос кому это выгодно и кто за этим стоит.. и есть вопрос к болельщикам что вообще делают женщины в нашем с вами всеми любимом мужском футболе??????????????????????????????? где ещё они судят мужской футбол в официальных играх чемпионатов..в какой стране или может странах???? пусть судят женский футбол !!!
Сховати
Oskar, у Франції судить Наталі Фрапар, і питань до неї значно менше ніж до Монзуль.
Сховати
Динамiвець1979, спасибо за подсказку..но это там в единичном виде в одной стране и ещё где работают законы.. а у нас..нет... только кумовство.. подкуп итд итп.. где первое место в чемпионате гарантирует много денег только за участие в ЛЧ...так что вопросов много..
Ви серйозно? Спробуйте скористатися Google