6 березня 2023 09:24

"Побажання Реброву": в ОАЕ попросили українського тренера про послугу напередодні дуже важливого матчу "Аль-Айну"

Сергій Ребров отримав настанови від представників ЗМІ з ОАЕ напередодні матчу Аль-Айну проти Аль-Ахлі в рамках 1/4 фіналу Кубка президента.


До головного тренера Аль-Айна Сергія Реброва напередодні виїзного поєдинку з Аль-Ахлі звернувся місцевий журналіст Мохаммед Хамад. Він попросив тренера зіграти із трьома центральними хавбеками, двоє з яких виконуватимуть функції різнопланових опорників.

«Побажання Реброву вийти на завтрашній матч із трьома центральними півзахисниками, щоб не дозволити Аль-Ахлі створити перевагу у цій зоні. Бажано, щоб у трійці півзахисників було два опорники: один націлений на оборону, а інший на атаку», – написав Хамад у твіттері.


Зазначимо, що поєдинок Аль-Ахлі – Аль-Айн відбудеться у понеділок, 6 березня. Стартовий свисток у матчі пролунає – о 18:30.

У даному матчі, мабуть, не візьме участі 33-річний український вінгер Аль-Айн Андрій Ярмоленко. Він отримав ушкодження у матчі Аль-Айна з Аль-Шарджею (0:1) за Суперкубок ОАЕ. Минулий матч проти Аль-Фуджайри (3:0) вінгер пропустив.


Ребров в одному зі своїх останніх інтерв'ю заявляв, що медичний штаб Аль-Айна робитиме все необхідне, щоб Ярмоленко якнайшвидше повернувся до ладу.