21 лютого 2023 14:58
4

Джерело назвало трьох зіркових бразильців, яких свого часу пропонували в "Динамо" Юрію Сьоміну

Фото - ua.depositphotos.com


Ведучий "Та То Таке" Михайло Співаковський розповів про те, яких бразильських футболістів свого часу переглядали скаути "Динамо" та пропонували їх тренеру.


- У 2008 році скаути "Динамо" поїхали до Південної Америки, щоб подивитися на, здається, юнацьку збірну Бразилії. А там зірка на зірці та зіркою поганяє. Лідерами тієї команди були Оскар, Каземіро, Лукас Моура та Неймар. Ну, напівдохлого Неймара скаути "Динамо" помітили ще раніше і спитали, скільки цей хлопець буде коштувати. Їм сказали, що 15 і на цьому розмова закінчилася. А от профайли решти були передані головному тренеру команди, яким тоді був Юрій Сьомін. Він сказав, що Оскар щуплий, Каземіро товстий, а Моура дрібнуватий.

Та справа не в тому, як було, а в тому як вийшло: експерди сидять не в студіях, а в кріслах Динамо Київ останні 20 років, за часів "царьків" сурків...
Сьогодні просто день фантастичних історій. Бо всі ці хлопці почнуть грати на дорослому рівні лише через 2-4 роки, а той же Каземіро навіть за U17 Бразилії, якщо память не зраджує, тільки через 2. Отже кого там в 2008 могли дивитись, де і в якому віці велика загадка і фантазія Михайла :-)
Слухати цього ,,ехперда" - це себе не поважати!
А где ты слышал? Он так сказал. В 2008 году Спиваковский был актером в театре, с главной ролью "Кушать подано". И вдруг стал футбольный блохер и левый инсайдер, который все знает, даже когда его не было.