28 січня 2023 12:43

Ді Марія про критику: "Було боляче, коли говорили, що я обсираюсь у фіналах, що зі мною завжди щось відбувається. Бог дозволив мені взяти реванш"

Анхель Ді Марія висловився про критику на свою адресу.


- Ти говорив про тих, хто завжди підтримував тебе, але чи думав ти в якийсь момент про те, щоб закінчити кар'єру? Яка критика образила тебе найбільше?

- Найбільше мене зачіпала та критика, яка завдавала мені болю. Наприклад, що я обсираюсь у фіналах, що мене ніколи не видно у фіналах, що зі мною завжди щось відбувається.

Зрештою, Бог дозволив мені взяти реванш, і після трьох фіналів, у яких я не зміг проявити себе на 100% (чемпіонат світу-2014 та Кубок Америки 2015 та 2016 років), у наступних трьох (Кубок Америки-2021, Фіналісіма- 2022 та чемпіонат світу-2022) я зміг викластися на 100% і довести, що насправді зі мною відбувається.

Травми, через які мені довелося пройти, тепер обійшли мене, і все закінчилося так, як мало. Але саме ця критика завдавала біль найбільше. Не тільки мені одному, тому що я продовжую грати, я перебуваю в Європі, але тим, хто перебуває в Аргентині, боляче постійно чути те саме, – сказав півзахисник «Ювентуса» та збірної Аргентини.