15 січня 2023 16:34
8

"Челсі" офіційно оголосив про перехід Мудрика

Півзахисник "Шахтаря" Михайло Мудрик, якому раніше цього місяця виповнилося 22 роки, підписав контракт із "Челсі" на 8,5 років.


"Я щасливий, що підписав угоду з "Челсі", - сказав футболіст після завершення свого переходу.


"Це великий клуб, який виступає у фантастичній лізі і дуже привабливий для мене проект на даному етапі кар'єри. Радий познайомитися зі своїми новими товаришами по команді. З нетерпінням чекаю на можливість працювати і навчатися у Грема Поттера та його співробітників".


Також сайт "Челсі" наводить ігрові характеристики українця: "Умілий і швидкий гравець, Мудрик швидко заробив репутацію одного з найнебезпечніших атакуючих гравців у Європі в епізодах віч-на-віч. Насамперед це фланговий гравець, він грав на обох флангах донецького "Шахтаря", але багато з його кращих виступів припали на те, що він зміщувався ліворуч під перевагу їм правої ноги. Загрозу, яку він створює в останній третині, підкреслюють його 18 забитих голів у стількох іграх у всіх турнірах цього сезону, включаючи три голи та дві гольові передачі на груповому етапі Ліги чемпіонів.".


"Челсі" дякує донецькому "Шахтарю" за надану Михайлу можливість скористатися цією новою можливістю, повідомляється на сайті лондонського клубу.


Фото: ФК "Челси"

Найбільший прикол в тому що навіть якби Суркіс продав вчасно Циганкова - таких грошей би йому все одно ніхти недав. От грали ми 2 сезони в ЛЧ, кого ми там засвітили, чим запам'ятались? Ні, я розумію, коли Фоменко грає в прагматичний футбол в стиках проти Франції і ледь їх не проходить - то одна справа, зрозуміло для чого це, який план ітд. А тут, маючи 2 відверто непрохідні групи - грати весь час на відбій, без жодної імпровізації і креативу... Питання: шоб шо? Щоб набрати 4 очки за 2 розіграші? І ті в матчах з Ференцварошем? Ото заробили, нічого не скажеш. Купують за великі гроші те що зараз на хайпі, те що блищить, а у нас суцільна сірість, в тому то і різниця.
'Клуби погодили всі деталі трансферу: «Шахтар» отримає за гравця 70 мільйонів євро та ще 30 мільйонів євро передбачено як бонуси.'
Менеджменту кротів варто поаплодувати! Вкотре витіснили з трансферу більше ніж футболіст вартує! 100 лямів - це просто очманіти! Про Циганкова і Динамо нічого навіть порівнювати, кроти роблять все вчасно із максимальною ефективністю, совгосп ім. СУРКІСА, як завжди футболістів на піку не продають, звідти деградація, відсутність прогресу та неможливість адаптації в Європі ( що загрожує Циганкову) після років проведених у Динамо(
Честно! Рад за кротов! Продать за такие бабки ноу-нэйм игрока нужно уметь! Нам до их менеджмента ещё срать и срать! А Мише хочу пожелать психологически выдержать ето давление в 100 лямов! Очень много хороших футболистов было и более именитых кто с етим давлением не справился! Азар, Бейл, Коутинью, Дембеле, Гризман, Погба, Ж. Феликс...
Арсенал має спробувати Мітома з Брайтона. Дешево і сердито.
Поздравляю Арсенал, они только что сохранили почти 100 лямов
А в цей час наш найцінніший гравець йде безплатно)
Сховати
Dellmar, це ілюструє різницю в менеджменті і врешті-решт визначає результат