14 січня 2023 12:24
12

Циганков обрав "Жирону"

Як повідомляє "Та То Таке", на вінгера "Динамо" Віктора Циганкова претендував цілий ряд клубів, а сам футболіст вже зробив свій вибір.


У своїх лавах українця хотіли бачити "Брюгге", "Андерлехт", "Айнтрахт" та "Жирона".


Сам Циганков, за даними джерела, обрав останній варіант і продовжить кар'єру в Іспанії.


Також зазначається, що "Динамо" не отримає компенсації за перехід Віктора до "Жирони", а його контракт з новим клубом набуде чинності через півроку.

Шкода. Мінус один гравець для збірної
Через рік-півтора буде посилення фехерварам або генкам
По суті півроку грати не буде наступні значить. Якщо піде вільним агентом, то дійсно - людина, яка перекреслить цим кроком багато заслуг і досягнень. Бо завжди запам'ятовується останнє. Але треба почекати офіційної інформації і тоді робити висновки.
Скоро от "часовщика" все разбегутся! Я за Динамо, без суркисов!
Яка ж криса цей Циганков
бути у статусі основної зірки Динамо і піти до Жирони, кинувши клуб... Чергове посміховисько. А були надіїї, що хоч у цього хлопця з мізками все у порядку, хоча після Реброва, Ярмоленка, Миколенка, не кажучи про Мілевського з Алієвим які пропили свій талант, на що було сподіватись? Напевно після відходу Валерія Васильйовича Лобановскього комплекс меншоваротості цей клуб повністю сжер і годі сподіватись, що в цій команді зявиться людина хоч з якимись спортивними амбіціями, а не заробітчанин. Каладзе та Шевченко напевно були останні вихованці Динамо за яких не було соромно і які прагнули щось виграти.
Сховати
Умник, справа не в меншовартості, а справа в тому, що краще грати за Жерону, а не бути в клубі, що майже втратив повагу у футбольному світі... Ну і велика шана Суркісу.... Черговий вільний агент, замість того, щоб заробити гроші, коли це було можливо
Сховати
yuzek, последние 3-4 года Цыгана продать было невозможно -не проходил сборы, долго не мог войти в сезон .Там не лохи сидят .Продать его и сегодня не удастся ни Сурку ,ни тебе .Только свободным агентом ,маленький риск.И толку с него уже не будет.
Умник, а ви думаєте він заграє в Реалі чи Баварії чи іншому топ клубі? Не порівняюйте ситуації в яких йшли з клубу Шева, Ребров чи той же Ярмола.Нинішнє ДК, як не прикро визнавати мабуть найгірша команда за 25 років і не дивно , що і прогрес Циганка зупинився роки три тому. Жирона - нормальний вибір з точки зору "перезавантажити " кар'єру. Якщо вийде - зможе перейти за рік в сильніше команду, якщо ні - така значить доля!
Добре що Віктор наважився піти з цього затонулого корабля під назвою Динамо, далеко не всі мають таку сміливість. І добре що піде без компенсації, сурки самі винні в своїй жадібність,
Умник, и в чем же он кинул клуб? То что Суркис хочет несоразмерную сумму за него и только "ТОП клуб", это не значит что Цыганков кидает Динамо. Для меня это значит, что руководство летает где-то в облаках, мечтая продать его в условный Милан за 30 млн и ставит свои фантазии и амбиции выше всего остального. И почему Цыганков должен при этом пожизненно сидеть в Динамо, не получив возможности попробовать себя в более сильном чемпионате? Вопрос риторический.
Сховати
Артем, Суркис долго возился с Ярмоленко и его мечтами о Сток Сити, титаническими усилиями дотянули его до уровня Дортмунда, дав шанс стать большим игроком и каков итог? Рожденный ползать летать не будет, его мировозрение не изменишь. Я понимаю почему по Вите не приложили аналогичные усилия с большим контрактом на удержание, этим решением он показал, что на него просто не имеет смысла тратить деньги и время. Это Коноплянка стайл.
Умник, а чим Динамо краще Жирони крім цифр в контракті?