2 січня 2023 14:03

"Почали скиглити": на Росії знову обурюються через відмову збірної Польщі грати з окупантами у стику ЧС-2022

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер збірної Казахстану Магомед Адієв поділився думкою про відмову національної команди Польщі грати зі збірною Росії на стиковій стадії чемпіонату світу.


Фахівець із країни-терориста Адієв заявив, що для нього збірна Польщі є головним розчаруванням минулого року. Така думка пов'язана із відмовою наших західних сусідів грати з окупантами.


«Для мене головне розчарування – це збірна Польщі. Вони не по спортивному почали скиглити, говорити, що не гратимуть із росіянами.


Зрозуміло, що непроста політична ситуація, але вони мали залишатися спортсменами, робити свою справу на футбольному полі. Зрештою, не хочете грати з Росією – отримуйте технічну поразку!», - наводить слова Адієва матч ТБ.


Нагадаємо, що збірні Росії, Польщі, Чехії та Швеції мали визначити найсильнішу команду у плей-офф відбору на ЧС-2022, яка вирушить до Катару.


Але після вторгнення в Україні путінських військ, всі три збірні відмовилися грати з командою Росії, а пізніше збірна країни-агресора була зовсім виключена з міжнародних змагань.