19 грудня 2022 16:07

Патріс Евра: "Мессі та Роналду – найвеличніші, треба припинити порівнювати. Хтось думає, що виграти Євро складніше, ніж ЧС"

Колишній захисник «Манчестер Юнайтед» поділився думкою про протистояння цих футболістів незадовго до фіналу ЧС-2022, у якому зіграли збірні Аргентини та Франції.


«Не думаю, що Мессі зобов'язаний виграти чемпіонат світу для того, щоб стати найбільшим. Ця суперечка завжди житиме. Хтось вважає, що виграти Євро складніше, ніж чемпіонат світу.

Мессі та Роналду – вже найвеличніші. Неповажно говорити: "Він стане найбільшим у разі перемоги". Для когось Мессі – найбільший, для когось – Роналду. Це не змінити. Потрібно припинити порівнювати та вибирати чийсь бік.

Я віддаю перевагу Роналду за його робочу етику, я віддаю перевагу Мессі, тому що мені подобається його талант. У цьому суспільстві все працює так: якщо тобі подобається Роналду, то ти автоматично ненавидиш Мессі, а якщо тобі подобається Мессі, то, значить, ти ненавидиш Роналду.

Кожен має свою думку, це треба поважати. Хтось може сказати, що йому подобаються обидва, – я, наприклад. Роналду подобається мені більше за Мессі, тому що я фанат робочої етики. Але я фанат того, що бачу в Мессі.

Мессі може ходити весь матч, але насправді не ходить. Мессі – геній, він читає гру, під час ходьби він, як і раніше, залишається у грі. Хто ще може це зробити? Ніхто», – сказав Евра Betfair.