6 жовтня 2022 17:35
3

Директор "Динамо" з розвитку: "Те, що ультрас не люблять Суркісів… За те, що вони роблять зараз – їх варто любити"

Директор «Динамо» з розвитку Максим Радуцький в інтерв’ю Tribuna.com розказав про конфлікт між Ігорем Суркісом та ультрас київського клубу.


– Ще влітку ми записували велике інтерв’ю з ультрас «Динамо», які говорили, що клуб робить набагато менше, ніж міг би. Фанати вже давно виступають проти Суркісів.


- Буду говорити чесно. Я бачу, що «Динамо» та Фонд Братів Суркісів безвідмовно фінансують всю благодійність, своїм коштом заново будують амбулаторію у Бучанському районі, дитячий садок у Фастівському районі, витрачають великі гроші навіть як для багатих людей на армію, медицину, благодійність та на привернення уваги до війни.


Зовсім нещодавно передавали на фронт машини, величезну кількість гуманітарної допомоги. Ми займалися постачанням карет швидкої допомоги. Щоб ви розуміли, наша машина з дизелем та їжею однією з перших потрапила у блокаду у зоопарк «ХІІ місяців».


Автобуси «Динамо» евакуювали понад 2 тисячі людей з Краматорська та інших міст прифронтової зони, вивізши їх до Європи. Найдальший рейс із біженцями продовжився аж до Венеції. Дорогою назад автобуси вантажилися гуманітарною допомогою. Скоро ми офіційно оголосимо і про будівництво лікарні у Чернігівській області.


Те, що ультрас не люблять Суркісів… Я скажу так: за те, що вони роблять зараз – їх варто любити. Вони могли пожертвувати мільйон гривень великим сертифікатом в якийсь фонд і на цьому завершити справу.


Але я посекундно проходжу сценарій кожного заходу з Ігорем та Григорієм Михайловичем. Це говорить про те, що їм, напевно, не все одно. Я знаю, що у стосунках з ультрас є якісь історії, але навіть коли працював на «Олімпійському», я зрозумів, що нічого в цьому не розумію, і взагалі туди не лізу, - сказав Радуцький.

"Обожаю" вот подобные отмазки: "их нужно любить зато что они сейчас делают.

А что конкретно они делают? Для понимания поясню: фразы пиарщиков "они строят детский садик" - это может значит как "они оплатили 100% затрат на строительство" так и "они дали 1 грн. на строительство". Просто когда вам говорят про "они строят", "они помогают", "они перевозят" то это все общие высказывания.

Думаете просто так волонтеры делают фото/видео отчеты о своих результатах? Например "поставили 10 машин", "купили и отгрузили в такую-то часть столько то раций" и т.д.? Да потому что это не просто чтобы показать что они действительно работают и на что тратят деньги но и показать конкретные объемы работы.

А когда тебе место конкретики рассказывают "да нас нужно любить потому что мы помогаем/строим/возим" но никакой конкретики тебе не говорят то в 99,9% это небольшие взносы чтобы потом это использовать для пиара и подобных отмазок на вопросы "почему Суркисы при всех своих богатствах не помогают армии/беженцам, а простые люди последние копейки отдают".

Вот не перевариваю структуру "кротов" но у них был на днях конкретный пример: официально заявили что полностью оплатят лечение в Израиле защитника Азовстали Михаила Дианова. А что тут мы узнали от пиарщика Суркисов? "Мы вывезли автобусом беженцев аж до Венеции".
Сховати
Игорь, Более того,этот новый директор по развитию клуба-не кто иной как сынок друга Суркисов(собственника клиники "Борис" Бориса Радуцкого...)
Сховати
Ширинкович, Бесконечное кумовство. "Развитие" будет соответствующее.