29 вересня 2022 19:28

Окслейд-Чемберлен не помітив, як був пограбований у власному будинку

Хавбек "Ліверпуля" Алекс Окслейд-Чемберлен був пограбований у власному будинку, коли поряд з ним знаходилася його наречена Перрі Едвардс та їхня дитина, якій трохи більше року. Мешканці дізналися про подію вже постфактум, коли виявили зникнення цінних речей та прикрас, після чого зателефонували до поліції.


Злочин стався в містечку Вілмслоу графства Чешир, в елітному особняку, де неподалік від Окслейд-Чемберлена також живуть захисник "Манчестер Юнайтед" Рафаель Варан, голкіпер "Манчестер Сіті" Едерсон і колишній наставник "червоних дияволів" сер Алекс Фергюсон.

- Це дуже тиха вулиця, і у багатьох жителів дуже хороша охорона, тому досить лякає, що ці головорізи все ще почуваються досить комфортно, щоби вломитися, особливо коли всередині перебувають люди. Напевно, це було жахливо, — цитує слова сусіда Алекса видання Evening Standard із посиланням на The Sun.

Нагадаємо, інцидент є останнім у серії рейдів на футболістів. Раніше пограбуванню на заході Англії зазнавали Поль Погба, Віктор Лінделоф і Джессі Лінгард.