8 вересня 2022 22:13
2

Артем ФРАНКОВ: "Проблема в тому, що у нас наприкінці залишався Кравченко, а у "Фенера" - з добрий десяток злих та дорогих претендентів на основу"

Ґлавред журналу "Футбол" Артем Франков прокоментував поразку "Динамо" від "Фенербахче".


"Боляче мені. Не Серлота взяли, так Миші... Сумно. І конкретний рахунок, зізнатися, значення не має - поразка є поразка. Боляче. При всіх застереженнях, міркуваннях і розрахунках - а як же дива?!


Проблема в тому, що у нас наприкінці залишався Микита Кравченко, а у Фенера – з добрий десяток злих і дорогих претендентів на основу, чого, мабуть, і добивався Жорже Жезуш. Однак питання не в перспективах нашої команди, а в терпінні. Умовно кажучи, наступ на Балаклію означає на порядки більше, ніж ця поразка у Стамбулі”.

Тим часом Траоре забиває Трабзонспору, передаючи величезний привіт Заварову і Бессонову. Скільки ви там пили вдвох, що не бачили цього хлопця в Шерифі і як він йшов вільним агентом! За нього наівіть міліон, як за ямайця не потрібно було платити. Це називається професіоналізм, а не проміле в крові.
Сховати
Умник, То же самое хотел написать,Вы меня опередили)Вернидуб в прошлом году говорил,что больше 20 к евро в Шерифе никто не получает.На зп Беседина(50-60 к в месяц) он бы к нам прибежал на раз два.Есть еще Кади и Зубир с Карабаха,которых почти за бесценок взяли. В нынешнем ДК были бы лидерами.