6 вересня 2022 08:00

Одна з жертв Менді заявила, що Бенжамен зґвалтував її, поки вона спала вдома. Дівчина була п'яна, мала місячні

Стали відомі нові подробиці у справі Бенжамена Менді.


Нагадаємо, захиснику «Манчестер Сіті» ставлять у вину вісім епізодів зґвалтування, один епізод насильства на сексуальному ґрунті та одну спробу зґвалтування. Бенжамен заперечує всі звинувачення.


У Честерському королівському суді одна із дівчат дала свідчення проти футболіста. За її словами, у липні 2021 року вона пила шампанське з Менді, його друзями та іншими молодими жінками у нічному клубі, після чого вирушила до особняка футболіста. Ступінь сп'яніння на той момент вона оцінила на «6 із 10».

Поплававши в басейні, жінка пішла спати у спальні на 3-му поверсі та заснула одна на двоспальному ліжку. Через якийсь час дівчина прокинулася через те, що Менді почав ґвалтувати її.


«Я прокинулася і виявила, що Бен лежить на мені, але я була на боці. Це було жахливо, я мала місячні. Я пам'ятаю, як минуло п'ять секунд, і він підклав під мене рушник. Я пам'ятаю, як сказала: "Ні. У мене місячні".


Жінка також відповіла на запитання, чи є ймовірність того, що вона хотіла зайнятися сексом із Менді тієї ночі. Вона відповіла: "Ні, тому що я не так добре його знаю".


Дівчина розповіла, що за два чи три місяці до передбачуваного зґвалтування у неї був секс із Бенжаменом, але вона була твереза, і це було за взаємною згодою.


Під час перехресного допиту адвокат футболіста Елеонор Лоус припустила, що розповідь дівчини про те, що вона прокинулася і виявила, що Менді ґвалтує її, була «точно такою ж», як і її подруги, яка звинувачує Бенжамена в зґвалтуванні того ж дня. Свідок відповів, що не розмовляла з іншою дівчиною про це.