31 серпня 2022 17:55
7

Офіційно. Владислав Кабаєв - гравець "Динамо"

ФК «Динамо» (Київ) підписав контракт із 26-річним фланговим півзахисником «Зорі» Владиславом Кабаєвим. Угода розрахована на чотири роки.


Кабаєв народився 1 вересня 1995 року в Одесі. Вихованець СДЮШОР «Чорноморець», у складі «моряків» дебютував у дорослому футболі, вийшовши на заміну в матчі Ліги Європи проти хорватського «Хайдука» 7 серпня 2014 року. Загалом за «Чорноморець» провів у всіх турнірах 55 матчів, в яких забив 2 м’ячі.

Влітку 2017 року перейшов до луганської «Зорі». Разом із луганцями двічі, у 2020-му та 2021-му, став бронзовим призером чемпіонату України, грав у єврокубках – Лізі Європи та Лізі конференцій. Загалом у складі «Зорі» провів 129 матчів, забив 10 м’ячів.

Також захищав кольори молодіжної збірної України. У складі національної команди U20 брав участь на ЧС-2015, де «жовто-сині» припинили виступ на стадії 1/8 фіналу, поступившись у серії пенальті Сенегалу.


Фото - ФК "Динамо"

Я не розумію ниття тут усіх! Народ, на що ви розраховуєте в такий час? Про якісне підсилення в звичному для нас розумінні на період війни просто забудьте. Тут не питання в грошах чи є вони, чи їх немає. Очевидний факт - ніхто з іноземців до нас не прийде, навіть гравці посереднього рівня (а про пристойного рівня я навіть говорити не буду). ФІФА нас дуже підставило (тут я повністю погоджуюсь з Палкіним), а як ще від нас не втік Кендзьора, то я взагалі дивуюсь.
Так чи інакше, підсилення можливе лише за рахунок внутрішніх ресурсів. Чи є якась краща кандидатура із інших команд УПЛ? В цьому сезоні не треба буде взагалі обговорювати якість гри, бо в цьому не має жодного сенсу. Цікавість цього сезону буде полягати у оцінці наших українських футболістів, а саме - чого вони варті в чистому вигляді. Серйозно, народ - на цей сезон 100% знизьте свої якісь там очікування

А конкретно цей трансфер...може й вистрелисть, побачимо
Від чуток, що і на правий фланг атаки ми торгуємо такого ж "таланта" на заміну Циганкову стає тривожно за долю клубу.
Сховати
Умник, а кого? по чутках, якщо не секрет
Умник, а так до цього ми були спокійні за долю клуба)
Умник, Циганков уже давно демотиврован, настроил лыжи на выход и толку от него практически нет, что собственно было и видно в матчах с бенфикой, когда ни на себя ни под себя не прокатывает...
а наблюдать тихохода Шепелева на совершенно не свойственной для него позиции, уже совсем удручает... так что Кабаев на родную для него позицию ну никак не хуже того, что мы уже имеем там..... а после ухода циганкова правую бровку займет на пару лет скорей всего Караваев, при этом могут вернуться из аренды ка Волошин так и Цитаишвили
Добро пожаловать в лучший клуб Украины! Удачи, успехов и без травм.