29 липня 2022 14:15
4

Відмова від пропозиції "Динамо" та неймовірна зарплата у "Панатінаїкосі". Грецькі ЗМІ повідомили подробиці трансферу Вербича

Портал Sport24.gr підтверджує інформацію про майбутній перехід півзахисника "Динамо" Беньяміна Вербича до "Панатінаїкосу".


Джерело інформує, що словенець підпише з греками контракт на три роки, згідно з яким отримуватиме 2,5 млн євро за сезон. Також буде прописано бонуси за різні досягнення.

При цьому повідомляється, що "Динамо" хотіло зберегти Вербича і навіть запропонувало йому покращені умови, згідно з якими після підписання нового контракту він отримував би на 100-150 тисяч євро більше, ніж зараз.

Також джерело пише, що Беньямін вже давно прийняв рішення покинути киян і просто чекав відповідного моменту, щоб укласти угоду з "Панатінаїкосом".

Очікується, що Вербич справді вже сьогодні прибуде до Афін, де пройде медогляд та підпише контракт, який зробить його найоплачуванішим гравцем клубу.
Подяка за минуле, удачі на майбутнє
Вербич! Дякую! Гудбай!
Нічого вже не може.
Чесно кажучи, Беня був на хорошому рівні ще аж до пандемії. Потім травма за травмою, відновлення, знов чергове пошкодження. На додачу відверто був слабкішим за Де Пену, знову ж таки через те, що не міг нормально відновитись. Подивіться навіть на матч з Фенером (обидва навіть): Беня був блідою тінню самого себе 2018-2019 рр. Не даремно Луческу його зняв ще до перерви. Тому платити людині зарплату, яка не те що користі не приносить, а навіть умови для конкуренції не створює (і тим паче в даний час) - безглуздо. Тому нехай краще йде. Дякуємо за все, що зробив, але травми вдалися взнаки. Це всеодно б мало статися, рано чи пізно.
А щодо Динамо, то поки триває війна слово підсилення складу нам потрібно забути, але це й також можливість всім нашим молодим себе показати. У них просто шикарна можливість зараз себе проявити, бо тому що все зараз для них і конкуренція фізично не можлива. Після нашої перемоги такої можливості в них точно не буде. До того ж побачимо що собою являє український футбол по справжньому, в чистому вигляді без легіонерів. А Ванату треба серйозно налаштовуватися на те, що на позиції Бені він буде основним (не просто так Луческу зробив такий крок).
Так, це цілком ймовірно. Бо Панатінаікос вже підписав 2 гравців збірної Словенії. І аме агента Аміра Ружніча. Тому поява Бені не здивує. Та й не помічник він Динамо. Заслабкий дуже. Це не гравець рівня основи зараз.