24 липня 2022 23:52

"Він регулярно вирішував ігри". Українського екс-хавбека "Динамо" у Бельгії назвали головною втратою "Гента"

Колишній півзахисник Гента Роман Безус виявився найбільшою втратою бельгійського клубу перед стартом нового сезону Ліги Жюпіле. Українець зараз перебуває без клубу.


Роман Безус після закінчення контракту не зміг домовитися з Гентом про його продовження та залишив бельгійців на правах вільного агента.

Бельгійська преса, зокрема Nieuwsblad, проаналізувавши ситуацію в команді перед стартом нового сезону, назвала українця головною втратою Гента в це трансферне вікно.

Все-таки Безус не вважався важливою фігурою на «Геламко Арені», але він був надійним джокером та ідеальним запасним, який регулярно вирішував ігри своїми індивідуальними діями. З нинішньою хвилею травм у лавах Гента українець міг би стати гідною альтернативою головним дійовим особам на полі, резюмує видання.

Зазначимо, сьогодні, 24 липня, Гент у рамках першого туру чемпіонату Бельгії на виїзді поступився Брюгге (2:3).

31-річний Безус перейшов до Гент із Сент-Труйдена в січні 2019 року. За цей період у Бельгії Роман відіграв 118 матчів, у яких забив 17 голів та віддав 18 асистів.

За Динамо півзахисник виступав із січня 2013 по січень 2015 року. Сумарно у футболці киян він провів 47 поєдинків, у яких забив п'ять голів і віддав троє асистів.