20 липня 2022 14:55
1

З "Ворскли" - до "Кривбасу". Легенда "Динамо" офіційно знайшов нову роботу, замінивши скандального екс-гравця "Шахтаря"

Екс-вінгер Динамо Віталій Косовський після трьох років у Полтаві продовжить тренерську кар'єру у Кривбасі, де працюватиме із місцевою молодіжною командою.


Кривбас оголосив про підписання дворічного контракту із легендарним динамівцем Косовським. 48-річний фахівець очолить молодіжну команду криворіжців. Особи, які входять до його тренерського штабу, поки що невідомі.

Попередником Косовського був скандальний екс-півзахисник Шахтаря Віталій Віценець, який тривалий час продовжував жити у Донецьку після його окупації.

Косовський розпочав тренерську діяльність ще десять років тому в Динамо U-17, через рік він перебрався до команди U-19, де працював до січня 2019 року. Після Києва український фахівець перебрався до Ворскли, де й працював до сьогодні.

Екс-вінгер виступав за Динамо з 1994 по 2003 рік, відігравши футболці киян 188 матчів, у яких він забив 25 голів і віддав три асисти. За час своєї ігрової кар'єри Косовський шість разів ставав чемпіоном України, чотири рази володарем Кубка України та був півфіналістом Ліги чемпіонів сезону 1998/99.



Фото - ФК "Кривбас"

Екс-вінгер виступав за Динамо з 1994 по 2003 рік, відігравши футболці киян 188 матчів, у яких він забив 25 голів і віддав трьох асистів.
----------------------------------------------------------------------
Щось дуже сумніваюсь, що фланговий півзахисник за 10 років віддав тільки 3 асисти