27 червня 2022 09:49
7

"Лобановський - найчистіша вигадка. Створений образ". У росії накинулися на легендарного українського тренера

Російський журналіст Валерій Винокуров заявив, що легендарний радянський та український тренер Валерій Лобановський був витвором журналістів.


Валерій Винокуров нічим не обґрунтовуючи, а просто тому, що він так вирішив, зробив заяву сумнівної якості про тренерські таланти Лобановського.

Журналіст вважає, що легендарний тренер здобув усі свої успіхи завдяки іншим журналістам, які створили йому імідж легендарного наставника.

«Я Лобановського не вважаю видатним тренером. Дуже добре його знаю. Ми однолітки. Стільки років дружили.

Лобановський – найчистіша вигадка! Це створений образ – який він майстерно створив. Завдяки журналістам – Олександру Горбунову, Валерію Березовському».

Також журналіст посилається на якихось російських тренерів, які не вважали Валерія Васильовича видатним фахівцем, але при цьому когось успішнішого за Лобановського він не назвав.

«Наші тренери Лобановського сильним фахівцем не рахували. Лобановський – це абсолютна легенда, вся історія виткана з легенд», – заявив Винокуров в інтерв'ю СЕ.

Зазначимо, Лобановський як тренер зумів здобути 33 трофеї. Серед яких два Кубки володарів кубків та Суперкубок УЄФА.


а чем им там в российском футболе еще остаётся заниматься, кроме как выдумывать такую вот чешню)
Усі, хто не звалив із параші після 24 лютого, це – біосміття. Слухати думку біомусора нерозумно. Тим більше, його коментувати.
ВВЛ входить в трійку найвидатніших тренерів в Європі. Це безперечний і загальновизнаний факт.
Наступні подібні заяви будуть - Блохін, Беланов і Шевченко - не футболісти. Їх створили журналісти... І такого було і буде ще дуже багато. Там же конкурс на те, хто зробить більш тупу заяву...
Дивно, як вони не договорились до того, що такої людини взагалі не існувало. Дібіли.
Сама велика вигадка це росія
чудовий приклад того, як спотворюється історія.