13 червня 2022 19:19
2

"Стукає у двері першої команди". Журналіст поділився думкою про перспективи таланта "Динамо"

Коментатор Віктор Вацко у своїй авторській програмі «Вацко on air» поділився враженнями від гри півзахисника «Динамо» U-19 Олександра Яцика.


«Яцик – центральний півзахисник, капітан і лідер «Динамо» U-19, яке цього року феєрило в Юнацькій лізі УЄФА. Навіть в час «поламаної» підготовки кияни дуже серйозно попсували нерви «Спортінгу», а якби не війна, то, я думаю, португальцям взагалі було б непереливки.

Сашко – атлетичний центральний півзахисник, непоступливий у боротьбі. Він робить великий обсяг роботи на футбольному полі. При цьому він хороший у роботі з м’ячем. Не Іньєста, не Хаві, але хороший. Такий от збалансований центральний півзахисник – може грати як шостий номер, але, напевно, цікавіше діє як вісімка. За стилістикою та манерою гри на футбольному полі Яцик – щось середнє між стилем Сидорчука і Шапаренка.

Олександр вже працює з першою командою київського «Динамо», навіть одного разу потрапив до заявки на УПЛ. Я думаю, що це один із тих футболістів, які в першу чергу стукаються в двері пешої команди «Динамо» у найближчому майбутньому», – сказав Вацко.
Ну зі стилем гри Сидорчука все ясно, а який стиль гри в Шапаренка не підкажете?
Сховати
Leica97, Шапаренко... если честно то хз... Арон Рэмси в голову приходит по игре за Арсенал...