13 червня 2022 16:48
2

Віктор Леоненко про звільнення з каналів "Футбол": "Вийшло, що я диверсант якийсь"

Колишній експерт каналів «Футбол 1/2/3» Віктор Леоненко висловився щодо свого звільнення.


«Не те, що я щось не так сказав, ну я можу це повторити, що спортсмени нічого не вирішують, там одна людина все вирішує. Так що тут Денисов може навіть думати по-своєму, а я думаю, що всі чудово знають, хто командує парадом? Ось і все. Ну може він шукав привід, не знаю.

Я, до речі, не ображаюсь на Денисова, тут взагалі проблем немає. Ну просто формулювання неправильне. Міг би сказати, я б пішов назустріч. А вийшло, що я диверсант якийсь. Питання в зарплаті? Це в нього потрібно питати, тоді тим більше можна було зателефонувати та й усе», – сказав Леоненко.

Леоненко говорив, що не вважає, що російські спортсмени в чомусь винні, тому що за висловлювання про вторгнення в Україну в Росії можна отримати тюремний строк. Після цього директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов повідомив про припинення співпраці Леоненком. Він працював на телеканалах з 2013 року.


До хворих людей завжди відчуваєш якийсь жаль. Але, це той випадок, коли хворе на голову, і навіть краплини жаллю до нього не відчуваєш.
Нет Витя, ты долбодятел.