10 травня 2022 23:25

Гарі Невілл: "Жоден гравець МЮ не повинен скаржитися на те, що з ним станеться цього літа"

Багато футбольних експертів відзначають той факт, що більшість гравців Манчестер Юнайтед не відповідають статусу клубу, а тому їх потрібно позбутися. Саме це і стане одним із завдань Еріка Тен Хага, коли він очолить команду після закінчення цього сезону.


При цьому легенда "червоних" дияволів та експерт Sky Sports Гарі Невілл попередив футболістів, що практично всім варто бути готовими до того, що вони покинуть команду цього літа.

"Відчувати, що в тебе є дане Богом право проводити кілька хвилин на полі залежно від того, як вони грали. Ніхто з них, крім Давида Де Хеа та Кріштіану Роналду, не може скаржитися на те, що з ними станеться цього літа".

Під час програного матчу Брайтону (0:4) фанати МЮ скандували "Ви не гідні носити цю футболку", і Невілл зазначив, що він жодного разу в житті не чув від них подібного.

"Це були шокуючі кілька місяців. Я не можу дочекатися закінчення сезону і перестати говорити про них. Я був радий, що не був на грі з Брайтоном до неї, під час і після неї. Я не можу їх дивитися, бо це не уявляє нічого, чим має бути футбольний клуб, не кажучи вже про Манчестер Юнайтед.

"Гравці тільки шкодять собі настільки, що вболівальники не забудуть про це. Вони співали: "Ви негідні носити цю футболку" - я ніколи, ніколи не чув, щоб уболівальники Юнайтед вдавалися до такого".

"Я ніколи не бачив, щоб уболівальники Юнайтед виступали проти такої команди, як ця. Тепер абсолютно ясно, що гравці здалися. Вони справді зробили це. Вже кілька місяців триває ця ганьба. Тен Хаг має величезну роботу".

В останньому турі АПЛ команда Ральфа Рангніка вирушить у гості до Крістал Пелас. Втративши шанси потрапити до Ліги чемпіонів, МЮ може прогаяти і місце в Лізі Європи.