31 березня 2022 19:45
3

"Будь ласка, вступайте в діалог навіть зі своїми лютими ворогами". Інфантіно звернувся до політиків на тлі війни України з Росією

Фото - ua.depositphotos.com


Президент ФІФА Джанні Інфантіно висловився про роль футболу на тлі війни України з Росією та інших конфліктів.

"Тепер, коли ми побачили світла наприкінці тунелю після ковіда, ми з нетерпінням чекаємо на фантастичний чемпіонат світу. Що сталося? Війна. Війна зі страхом перед глобальним конфліктом, зі страшними подіями в Україні - хоча жахливі війни є і в інших частинах світу, місцях, де страждають безневинні люди".

"Ми живемо в агресивному та розділеному світі, але я твердо вірю у здатність футболу об'єднувати людей та долати культурні кордони. Футбол – це світовий вид спорту, але він не може вирішити всіх проблем".

"Чемпіонат світу в Росії був відмінним. Це був великий успіх як у спортивному, так і в культурному плані. Але це не вирішило світових проблем. І навіть регіональних. Це не призвело до міцного світу".

"Сподіваємося, що як тільки цей жахливий конфлікт закінчиться, то футбол зможе відіграти невелику роль у відновленні відносин, миру та порозуміння".

"Прошу всіх, хто посідає важливі політичні позиції, припинити війни заради наших дітей та нашого майбутнього. Будь ласка, вступайте в діалог навіть зі своїми лютими ворогами. Футбол допоможемо у спільній роботі в ім'я світу. Нам треба заново вчитися жити разом", наводить слова Інфантіно. aipsmedia.com.

підар
цей фантомас накачєний кацапськими грошима під зав"язку як клоп,шо ще можно від нього чєкать
Лисий мудак !