7 березня 2022 14:10
3

Лицемірна ФІФА хоче відкотитися назад: збірній Росії можуть дозволити зіграти з Польщею

Фото - Depositphotos.com


Міжнародна федерація футболу досі не оголосила остаточного рішення стосовно стикового матчу відбору на ЧС-2022.


Незважаючи на відсторонення збірної Росії, ФІФА робить все можливе, щоб знайти рішення, вигідне їм. У той час, як в Україні від рук російських солдатів гине все більше мирних жителів, ФІФА досі не покарала збірну Росії поразкою в майбутньому матчі плей-офф чемпіонату світу, який повинен відбутися 24 березня в Москві.


За даними польського видання Sport Interia серед розглянутих ідей присутній перенесення поєдинку між Росією і Польщею і Швецією проти Чехії на червень. Так само, як матчі між Шотландією та Україною та Уельсом з Австрією.


На даний момент Польська футбольна асоціація направила ФІФА три листи про напад військ РФ на Україну. У першому, відправленому 22 лютого, поляки висловили стурбованість напруженою ситуацією і запросили термінову позицію органу з цього приводу.


У другому, підготовленому двома днями пізніше, Польська футбольна асоціація, а також шведська і чеська федерації повідомили ФІФА про те, що їхні збірні не полетять до Москви на матчі плей-офф. 26 лютого було відправлено найважливіший лист, в якому поляки прямо заявили, що взагалі не мають наміру грати з Росією.

Когда на весах, с одной стороны КУЧА баксов, а с другой - честь и совесть, тогда ФИФА выбирает то, что ПЕРЕВАЖИВАЕТ. А это, конечно (для них) - КУЧА баксов. Такие же продажные твари, как и в Украине.
Югославию в 1992. Году отстранили, а с этими ... цацкаются
Інфантіно кусок лайна корумпованого .