18 лютого 2022 11:39
3

Джерело: "Вербич, де Пена, Вітінью, Кендзьора і Шкурін передають привіт тим журналістам, які пишуть, що вони мають намір покинути Україну"

Співробітник "Динамо" Київ ТВ Андрій Шахов-молодший у своєму Instagram висловився про ситуацію з легіонерами "Динамо" на тлі загрози вторгнення Росії в Україну.


"Вербич, Де Пена, Вітіньо, Кендзьора та Шкурін передають привіт тим журналістам, які пишуть, що вони мають намір покинути Україну. Це неправда. Хлопці разом з усіма повернуться до країни та вийдуть на поле у матчі чемпіонату, що б не сталося. Вони люблять Київ, люблять Україну та поважають уболівальників Динамо.


Конкретно про ситуацію з Вербичем, чиє інтерв'ю спеціально чи ні переклали неправильно: Беньямін сказав, що у разі початку війни, У ПЕРШУ ЧЕРГУ треба думати про свою родину. Малося на увазі це та тільки це. Наші гравці – професіонали своєї справи, і всі вони повернуться до Києва. Точка.


Окреме прохання до журналістів – не перекручувати висловлювання гравців та не шукати зради там, де нею і не пахне".

Вечно перекрутят...Ведь абсолютно любую фразу можно по—разному подать. А осадочек остаётся.
Як завжди продажні журналюги виконують замовлення іржавих.Про їхніх гастробайтерів було написано буквально дві стрічки,що не хотять повертатись до України на чолі з макаронником і палкан (Палкін) із сируном розпинались,що знайдуть гроші для заохочення повернення їхніх гастробайтерів.То про це жоден журналіст не акцентує своєї уваги,а завжди знаходять Динамо.Там в кротовні такий бойовий дух,що вони навіть в спарингах влітають ариндуполю)).
Час вже звикнути,що іржаві завжди діють провокаційно по методичках їхніх старших братів і наставників.
У Вербіча і Кензьори жінки - українки. Де Пена свою позицію чітко окреслив. Шкурін особливого бажання повернутися в Росію не має. Питання лише по Вітіньо...