15 лютого 2022 08:10
4

"Він підходить під стиль "Динамо". Журналіст висловився про майбутнє Артема Кравця

Журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми Циганик Live торкнувся теми подальшого майбутнього колишнього нападника «Динамо» Артема Кравця.


– Я колись сам розмовляв з Артемом Кравцем, дуже давно його знаю. Практично вся його кар’єра пройшла на моїх очах. Пам’ятаю, як він дебютував у Лізі чемпіонів проти «Спортинга», тоді його молодого Олег Лужний випустив. Пам’ятаю його голи «Валенсії» – це, безперечно, дуже здорово. Інтерес українських клубів, напевно, був би до Кравця, але я думаю, що він захоче, якщо буде можливість, залишитися в чемпіонаті Туреччини. Це вибір кожного футболіста.


Подивимося, де буде Кравець, тому що така незрозуміла ситуація в нього була, коли він повернувся в «Динамо». Луческу не зміг йому гарантувати постійне місце в основі, хоча, я думаю, якби він знав, які в нього будуть проблеми з нападниками, Кравця ніколи б не відпустив, просто ніколи. Ніхто не міг передбачити, які проблеми будуть з Бєсєдіним. Якби ж хтось знав, то, я думаю, Кравець кілька років був би основним нападником «Динамо». Він – динамівський футболіст, підходить під стиль «Динамо». Але склалося, як склалося.

Це просто капець! Як таке можна говорити? Оосбисто проти Кравця нічого не маю, але гравець, ефективність якого на своїй позиції вкрай низька, як може бути основним? Це у нас стиль такий - не забивати і не вгравати? Вибачте, але це повний капець.
Сховати
Буковина, Найсмішніше, те що, якщо порівнювати нашого основного Беседіна та Кравця в матчах за Динамо Київ, то Кравець не на багато, но є кращим за Беседіна.
Артем Кравець 142 матча 43 голи 14 пасів - голи за 1 матч= 0,3028%, паси за 1 матч=0,098%, г+п за 1 матч=0,40%.
Артем Беседін 123 матча 35 голи 12 пасів - голи за 1 матч= 0,2845%, паси за 1 матч=0,097%, г+п за 1 матч=0,38%.

Та і в збірній України в Кравця краща статистика 23 матча 8 голів, чим в Беседіна 19 матчів 2 голи, але в Беседіна є ще час її покращити йому всього 25 років.
АХАХХАХАХАХ
Какой подходит ? С ума сошёл!!!!!