14 лютого 2022 19:08
3

Журналіст: "Брати різний мотлох в "Динамо" сенсу немає. А топових легіонерів підписувати зараз дуже складно"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" на Footballhub розповів про перспективи "Динамо" без серйозного посилення.


- Чи зможе "Динамо" без трансферів стати серйозною силою в Лізі чемпіонів? У команди немає іншого виходу. Брати різний мотлох - сенсу немає. А топових легіонерів підписувати зараз дуже складно. І в плані фінансів, і через те, що українські клуби не стоять першими в черзі.


І який сенс в цьому всьому? Потрібно робити команду з тих футболістів, які є. Та й у Луческу є мотивація, повірте мені. Він дуже переживав, коли говорили, що в Україні він може працювати, так як йому створили тут такі умови, що він може підписати будь-якого футболіста.


Я з Луческу говорив не один раз, і він завжди запевняв, що готовий працювати в "Динамо" з тими футболістами, які є. Адже в "Динамо" дуже хороша молодь.


І ви бачите, що зараз немає якихось незрозумілих кроків в команді - того відправляємо, цього беремо. Він планомірно будує команду, і це набагато триваліший процес, ніж забити склад зірками, позбирав кращіх.


Звичайно, цей процес буде набагато швидшим, але у нас є приклад - Лобановський 11 років будував команду. Покоління футболістів, час, поступове звикання і доповнення. І в якийсь певний момент цей маховик закрутиться, що Луческу прекрасно розуміє.


Луческу вже стільки разів бачив ці миттєві результати, що йому цікавий цей тривалий процес. Чи вистачить йому сил? Я вірю, що вистачить. Те, як він ставиться до всього цього процесу, те, як живе їм…


Зараз вже ніхто не говорить, що Луческу - це людина, яка може працювати тільки з кращими футболістами. Він показав, що при ньому команда вийшла на абсолютно інший рівень. І зараз він робить можливість, яка дозволить команді піднятися ще на більш високий рівень. В цьому і є сила тренера.

Мотлоху у нас у самих дуже багато. Куди б його подіти
Вот дуже би хотілось в майбутнбому,щоб на сайті можна було користувачу банити відповідний тег.Стільки би нервів зберегло.
Сховати
Тарас, особливо - "стала відома причина"