8 лютого 2022 14:58
3

"Його шанси могли впасти ще нижче...". В Італії міркують про перспективи Владислава Супряги в "Сампдорії"

Портал clubdoria46.it міркує про шанси Владислава Супряги отримати велику кількість ігрової практики після підписання "Сампдорією" досвідченого італійського нападника Себастьяна Джовінко.


Так, джерело пише, що 35-річний Джовінко, який сьогодні повинен пройти медогляд в італійському клубі, напевно вплине на ігрову практику орендованого у "Динамо" Супряги, особливо з урахуванням гри українця в матчі з "Сассуоло", де його замінили всього лише через 26 хвилин після виходу на поле.


- Молодий українець вже почав відставати в ієрархії клубу від дуету нападників Капуто-Габб'ядіні, але тепер, враховуючи його виступ проти "Сассуоло", шанси Супряги могли впасти ще нижче. Джовінко приїжджає, щоб відразу потрапити в стартовий склад, і, якщо це станеться, прибрати його звідти буде важко. Так ж складно прибрати і Капуто - кращого бомбардира команди в Серії А.


Супряга повинен добре використовувати ігровий час, який йому надає Джампаоло, і, перш за все, він повинен бути терплячим. Можливо, спробувати отримати пораду на тренуваннях від більш досвідчених гравців, на кшталт тих же Джовінко, Квальярелли і Капуто. Джампаоло в минулому розкрив декількох молодих нападників, таких, як Патрік Шик, і він знає, як це потрібно робити. Але зараз на вістрі атаки є місце для Джовінко і Капуто, - пише видання.

Писец, какой Кризис для Супряги. Без характера не удастся ничего, а с этим по ходу у парня туго.
В першу чергу йому на тренуваннях треба пахати, у нього по перше тупо лишня вага - це перше що дивлячись на нього кидається в очі . Він не Аілтон же.
Сховати
Тарас, покаже характер, закусить губи, буде пахати - буде результат. А як ні...