8 лютого 2022 08:16
3

Два латиноамериканці і гравець з топ-чемпіонату. "Дніпро-1" готує круте підсилення

Український журналіст Ігор Циганик в ефірі своєї авторської програми Циганик LIVE розповів про підсилення Дніпра-1 під час зимового трансферного вікна.


- Дніпро-1 суттєво підсилюється. На даному етапі Дніпро-1 веде перемовини з опорним хавбеком, який нині виступає у французькій Лізі 1. Поки це ще не фіналізований процес, але цілком можливо, що опорний хавбек із Ліги 1 переїде виступати в Дніпро-1. Хто він? Я думаю, найближчим часом ми дізнаємося, якщо підпишуть цього футболіста.


Також беруть двох бразильців. Це Габріель Бусанелло – лівий захисник Шапекоенсе. Оренда з правом викупу. Це кваліфікований футболіст і він має створити конкуренцію Вантуху.


З приводу іншого бразильця. Це Феліпе Пірес із португальського Морейренше. Це правий вінгер і тут пряма купівля. Найближчим часом буде оголошено про трансфер цього футболіста. До закінчення трансферного вікна, я думаю, що буде фіналізовано всі моменти і ці три футболісти можуть виступати у складі Дніпра-1.


Крім того, Чоботенко уже підписав попередній контракт із Дніпром-1. Тобто, за пів року у нього закінчується угода з Маріуполем, і він стане повноцінним гравцем Дніпра-1. Але зараз ведуть перемовини про те, щоби Чоботенко вже взимку переїхав з Маріуполя в Дніпро. Дніпро-1 запропонував певну компенсацію, щоби не тягнути ці пів року, а вже зараз його забрати. Наскільки я розумію, запропонували 100 тисяч за цього футболіста Маріуполю, але азовці ще не дали відповідь.

" Дніпро-1 суттєво підсилюється. На даному етапі Дніпро-1 веде перемовини з опорним хавбеком, який нині виступає у французькій Лізі 1. Поки це ще не фіналізований процес, але цілком можливо, що опорний хавбек із Ліги 1 переїде виступати в Дніпро-1. Хто він? Я думаю, найближчим часом ми дізнаємося, якщо підпишуть цього футболіста. " - Ох Циганик і закрутив. В Франції трансферне вікно вже закрите, виходить цей гравець вільний агент. Не довго шукаючи в трансмаркеті з вільних агентів та опорників Ліги 1 знаходимо всього одного кандидата, це колишній гравець Труа 23-річний Калвін Бомбо, на трансмаркиті вартість 150 тис. євро, який не провів в Лізі 1, жодного матчу. Він є ще гравцем націольної збірної Центральної африканської республики, в 2021 році в активі є дибютна 1 гра.
Якщо це цей гравець Циганика, то в порівнянні з раніше підписаними Гуалем, Вантухом в оренду, та авансованими Пересом і Бусанелло, підсилення виглядає двояке. Циганик на рівному місці зробив інтригу, підписання гравця маштабу Ліги 1, а ім'я його навмисно не назвав для журналістського хайп-піару. Думаю Ігор Йовичевич наврядчи схвалить цей транфер.
Сховати
Wiwisisilka, Ну так у Францію ніхто не переходить, тому нехай буде закрите. В Україні воно ще відкрите, тому будь-який гравець (не тільки вільні агенти) можуть до нас переходити.
Здорово!