7 лютого 2022 15:46
6

Колишній російський футболіст Хохлов про суд з Facebook: "Модератори сидять в Україні і вважають, що моє прізвище - вороже висловлювання. Буду боротися за своє ім'я"

Колишній гравець збірної Росії Дмитро Хохлов продовжує судитися з соціальною мережею Facebook.


Раніше Хохлов подав до суду на компанію, так як користувачів блокують за згадку його прізвища. Її трактують як зневагу до українців.


Сьогодні відбулося друге засідання за позовом Хохлова до соцмережі. Юридичний представник Facebook попросив Солнцевський суд Москви не розглядати позов через неправильну підсудність. На думку делегата Facebook, ця справа непідсудна Солнцевському суду.


На прохання представника позивача засідання було відкладено на 21 лютого, щоб мати можливість ознайомитися з позицією Facebook.


Хохлов після засідання заявив, що згадка його імені розцінюється соцмережею як "вороже висловлювання".


"Вся ситуація неприємна, за своє ім'я я буду боротися.


Я так розумію, що алгоритми у них прописані, модератори сидять в Україні, вони вважають, що прізвище Хохлов – це вороже висловлювання проти їхнього народу", – заявив Хохлов.


Хохлов просить суд зобов'язати Facebook розблокувати всі згадки його прізвища в постах і коментарях і вимагає виплатити йому 150 млн рублів в якості компенсації моральної шкоди.


На "Советский спорт" в суд надо было подавать в 1999 году))
Бей Хохлов спасай Росию! реклама того самого матчу з Філімоновим в 99)
Дурень ....Модеры русского ФБ сидят в Ирландии , и там искусственный интеллект. Меня уже три раза банили за "амеры" , писал покороче (русы ,амеры , франки ) без всяких.
Только и могут, что с ветряными мельницами бороться. Борись со своим уйлом, который женщин, детей, стариков избивает.
Скажите кто-нибудь Хохлову, что слово "хохлы" там отслеживает искусственный интеллект
Так ведь так и показывали по телевизору . Смысл то был понятен.Хотя,в оригинале была другая национальность.