30 січня 2022 11:15
3

"Не секрет, що у нас проблеми з нападником". Асистент Луческу назвав проблемні місця в команді, що вимагають посилення

Асистент головного тренера Динамо Олег Гусєв оцінив кадрову ситуацію в лавах чемпіона України.


Помічник Мірчі Луческу також назвав проблемну позицію в Динамо, яка потребує посилення.


"Будь-який тренер скаже "будь-які позиції". Чим краще футболісти, чим більше, тим добре. Зараз не секрет, що у нас проблеми з центральним нападником. Є хлопці, але вони мало забивають. Вони грають, тренер їм довіряє. То один грає, то інший. Не можна сказати, що їм не дають шансів, але щось не виходить. Доводиться головному тренеру ставити Гармаша.


Не завжди у нього теж виходить. У чемпіонаті Гармаш може ще витягнути, в Лізі чемпіонів - важкувато. Сподіваємося, що Бесєдін скоро одужає, хлопці пройдуть збори, адаптуються до розумінь головного тренера і навесні чекаємо інших результатів від нападників, більше забитих голів", — сказав Гусєв в інтерв'ю проекту "Футбольний формат".

Ну если все новости правдивы, то у нас остаются Беседин и Кулач, Шкурин думаю уйдет. На подмену Гармаш и Вербич, для 12 туров и Кубка хватит. Но на еврокубки нужно искать игрока.
Сховати
Иван, не думаю, що Шкуріна відпустять
Сховати
iceman, Может и так, но он у нас до конца сезона, не думаю что его будут выкупать или продлевать аренду, да и рассчитывать на него особо не будут.