27 січня 2022 17:05
4

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: "У Німеччині я жорстоко побив польського футболіста"

37-річний український екс-гравець «Закарпаття», «Карпат», «Говерли», «Білшини», «Айнхайта» та «Миная» Михайло Кополовець розповів про те, як побив польського футболіста у Німеччині.


«Чи були у мене в кар'єрі випадки, коли я хотів розібратися з кимось по-чоловічому після матчу? У Німеччині я мав такий випадок. Я грав у команді «Айнхайт», там не було адміністраторів, тож ми займалися організацією самі. Наприклад, ти повинен мати свій м'яч, накачувати його та брати із собою на тренування. Якось я його не підкачав, а за це прописаний штраф — €50. Поляк пішов і сказав тренеру, що у мене м'яч не підкачаний, і мене оштрафували.


Я вирішив на це не заплющувати очі і побив його в душі досить жорстко.


Підійшов до нього і спитав, чому він такий гнилий і здав мене тренеру. Справа не в грошах, просто мені не сподобався сам його жест. Він сказав, щоб я йому нічого не казав.


Можливо, він був сильніший за мене, але він мився. Там було слизько, він намилений, ми повністю голі. Словом, я пішов, надів кеди, зробив йому підніжку, а коли він упав, я його там «забуцав». Жорстоко побив, у нього був струс мозку.


Після цього мене викликало керівництво, щоб з'ясувати, чому так сталося. Я сказав, що з ним було непорозуміння, і ми розібралися. Мене ніхто не оштрафував за бійку, але вони здивувалися, що я такий метод використав. Він просто некрасиво вчинив, така «шісточка». Пацани мене підтримали. Зробив не по-пацанськи — отримав «звіздюлів», — розповів Кополовець.


Фото - офіційна сторінка "Миная" в Facebook

категорії понять, як на зоні "заклав", ідеологія та сама, по суті в спину бити
"...він намилений, ми повністю голі." Михайло Кополовець розповів як "забуцав" поляка. Чудно, що журналісти досі не використали заголовок такого формату))
колхоз, что сказать...
сказочный долбоеб