5 січня 2022 15:02
5

"Дуже серйозна пропозиція". У Болгарії розповіли, чи готові в ЦСКА продати трансферну мету "Динамо"

Виконавчий директор софійського ЦСКА Філіп Філіпов прокоментував інформацію про можливий трансфер в інший клуб еквадорського нападника Хорді Кайседо.


- Щоб відбувся цей трансфер, має надійти дуже серйозна пропозиція. І вже потім все вирішуватиме власник команди разом з головним тренером, - цитує Філіпова trud.bg.


Нагадаємо, що болгарські ЗМІ приписують інтерес до Кайседо з боку київського "Динамо", московського "Спартака", "Газіантепа", " Аданаспора» і команд з Італії та Франції.

В оренду,або обмін на умовного Раміреса чи Соля або Кулача. А по факту потрібно хоршого напа,наприклад -Пьонтека. Краще раз заплати дорого чим брати, що попало. А так, вже хай краще Кум грає ,чим набирати всякий зброд.
Сховати
FaNaTeNkO, и чем нам поможет этот дико заурядный польский нападающий Герты с результативностью в 12 забитых голов за 3 последних сезона? Нам до уровня Дженоа ещё лет 50 деградировать.
Сховати
Умник, якщо не рузімити суті коменту, то краще промовчати . Я написав наприклад,а не вказав що лише потрібен поляк. Але то таке...
Гониво в квадрате …
Агенты футболиста включили режим "Продажа Супряги в Италию"