21 грудня 2021 14:40
1

Найкраще вийшло у Сідклея: кого "Динамо" забезпечило кадрами за кордоном

Декілька гравців зі складу чемпіона України проводять нинішній сезон в оренді за кордоном. Нижче ми розглянемо результати цих футболістів та їхніх команд. Зазначимо, що в нашому списку представлені лише ті, хто хоч раз потрапляв у заявку Динамо на матч, пише zbirna.com.


Жерсон Родрігес (Труа)

Скандальний люксембуржець протримався у Києві один сезон і знову вирушив за кордон. Раніше він виступав у оренді за Анкарагюджю, а тепер перебрався до топ-ліги. За Труа він провів дев'ять поєдинків у чемпіонаті Франції, забив єдиний гол у дебютному матчі та заробив п'ять жовтих карток. Зараз команда Родрігеса йде 17-ою у першості.


Фран Соль (Ейбар)

Іспанець продовжує шукати щастя на батьківщині. Після непоганого сезону в Тенеріфе влітку він вирушив до Ейбара. Соль провів за команду 13 поєдинків у всіх турнірах та відзначився одним голом у рамках Сегунди. Також у пасиві форварда два «гірчичники». На даний момент Ейбар йде другим у таблиці та претендує на підвищення у класі.


Сідклей (ПАОК)

Бразилець у пошуках ігрової практики вирушив до Греції. За півсезону у складі ПАОКа він провів 18 матчів у всіх турнірах та набрав 2+2 за системою «гол+пас», а також отримав два попередження. Чорно-білі посідають третє місце у Суперлізі, а також пробилися до плей-офф Ліги конференцій.


Міккель Дуелунд (НІК)

Данцю заграти в Динамо завадили травми. Після трьох років у клубі він вирушив у найм до Нідерландів. За півсезону в Наймегені Дуелунд провів 10 матчів у чемпіонаті, в одному з поєдинків відзначився двома асистами та заробив «гірчичник». НЕК перебуває на 10-му рядку в Ередівізі.


Беніто (Гориця)

Минулий сезон нігерієць провів в Олімпіці, а тепер вирушив до Хорватії. Щоправда, за Горіцу Беніто відіграв лише 23 хвилини у трьох поєдинках. Його команда йде п'ятою у чемпіонаті, а також пробилася до півфіналу Кубка.


Володимир СЕРЖАН

что не клуб, то гранд

один сплошной балласт набрали, намутились, слили, а сколько еще осталось непотопляемых

иностранцев хоть в паок можно слить, а своих?

вниз по днепру, в аренду, и то лавочка прикрылась

куда теперь по арендам распихивать?