3 грудня 2021 18:42
1

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: "Ми знімали ролик для, б**, IT–компанії. Який я айтішник?"

Нещодавно повідомлялося, що колишній футболіст і граючий тренер Михайло Кополовець став рекрутером в українській IT-компанії Intellias. Журналіст dev.ua зателефонував колишньому спортсмену і поцікавився, як йому працюється в новій для себе сфері.


— Михайло, вітаю, я журналіст видання dev.ua. Писав вам в LinkedIn, можливо, ви бачили. Знаю, що ви були футболістом і перейшли в IT. Скажіть, можна якось з вами організувати і записати інтерв’ю про айтішку?


— Я не працюю в IT, я просто зняв ролик для IT. Ти хочеш, щоб я тобі що сказав? Ми знімали ролик для, б##, IT–компанії. Який я айтішник? Ти зараз говориш зі мною как будто по–англійські. Шо там за слова — «LinkedIn», що це б##? Я понімаю, що я такі вєщі говорив, но я с ними не связаний.


— Я думав, що ви в Intellias влаштувалися працювати?


— Я не влаштовувався нікуди. Вони просто попросили зняти для них ролик. Якщо ти хочеш просто інтерв’ю, ми можемо поговорити. Але щоб ти поняв, що я не є в цій сфері, розумієш мене? Я чисто ролик зняв, я не працюю в IT–компанії.


— Ааа, зрозумів. Понадіявся, що буде класне інтерв’ю і ви зможете розказати про айтішку.


— Я не працюю. Вони попросили, щоб ми ролик для них відзняли.


— А ще якісь ролики будуть?


— Не знаю, це від них залежить. Якщо вони захотять, тоді можна щось ще відзняти. Вони тоді подзвонили і всьо.


— А ви в футболі залишаєтесь, я правильно розумію?


— Я в футболі навсігда остаюсь. Я не можу піти з футболу.


— Ви ФК Минай покинули остаточно? Зараз є якісь пропозиції з інших клубів?


— Да, остаточно. Були пропозиції, але вони мене не сильно цікавлять. Ті, які б дійсно зацікавили, таких немає.


Нагадаємо, що Михайло Кополовець розпочав професійну кар'єру футболіста у 2002 році, в ФК Закарпаття. У 2007–2014 роках грав за ФК Карпати. На початку серпня 2016 року став гравцем аматорського клубу Минай. З 2018 року поєднував виступи на полі з посадою спортивного директора команди.


Широкому загалу Кополовець відомий як автор мема «Таке чувство, що Бог наказує нас за щось». Цю фразу він сказав у 2012 році, під час флешінтерв’ю каналу «2+2».


Фото - офіційна сторінка "Миная" в Facebook

Господи, яке кон.....
Тебе Миша только в контрабасы идти. С таким уровнем интеллекта и менталитета.