28 листопада 2021 11:58
6

Сім ключових футболістів "Шахтаря" не вийдуть в основі на поєдинок проти "Інгульця". Відома причина

З 1-ї по 90-ту хвилину проти Інтера в Лізі чемпіонів зіграли Анатолій Трубін, Додо, Вітао, Марлон, Микола Матвієнко, Манор Соломон і Майкон. Ці футболісти не з'являться в старті "гірників" на матч 16-го туру УПЛ проти Інгульця, повідомляє Футбол NEWS.


Крім того, на гру в Петрово не вирушили Тарас Степаненко, Алан Патрік, Євген Коноплянки і Фернандо.


Таким чином, Де Дзербі доступні для стартового складу Андрій Пятов, Сергій Кривцов, Валерій Бондар, Юхим Конопля, Віктор Корнієнко, Маркос Антоніо, Марлос, Тете, Артем Бондаренко, Михайло Мудрик, Георгій Судаков, Педріньо і Данило Сікан.


Матч з Інгульцем відбудеться сьогодні 28 листопада о 14:00. Вчора Динамо виграло у Міная (2: 0) і відірвалося від Шахтаря в таблиці на три очки.

81. Трубин, 2. Додо, 5. Марлон, 22. Матвиенко Н., 7. Майкон Б., - в основе) автор ты великий аналитик)
Сначала наведи справки,автор,потом напиши свою статью.
Анатолій Трубін, Додо, Марлон, Микола Матвієнко і Майкон в основi...
Роман,по-перше,читайте уважно,7 гравців не з'являться в старті,але це зовсім не означає,що вони не з'являться зовсім.По-друге,причина чітко вказана.Вони не з'являться в старті,бо провели на полі з 1-ї по 90-ту хвилину матчу з Інтером.І по-третє,мені до одного місця,хто і коли гратиме за іржавих,головне,щоб вони втрачали очки і нічого путнього не показували на футбольному полі.
Так какая причина, или это только я не вижу?
Сховати
Роман, действительно, очень завуалировано :) Видимо причина в том, что они отыграли полный матч против Интера, как указано в первом предложении этой новости.