24 листопада 2021 12:40
5

Іван ГЕЦКО: "Динамо" потрібно посилитися 3-4 висококласними виконавцями, інакше доведеться змиритися з роллю статистів на міжнародній арені"

Екс-гравець національної збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua поділився своїми враженнями про вчорашнє протистояння в столиці України.


"Дива не сталося. "Баварія" навіть не в оптимальному складі прогнозовано взяла гору. Динамівці стали помітними на полі лише після перерви, коли мюнхенці почали грати за рахунком, включивши економ-режим. Кияни ледь не покарали гостей за пасивність і не врятувалися від поразки, що зберігало шанси на завоювання путівки в єврокубкову весні, Але в черговий раз підвела виконавська майстерність.


На мій погляд, якби динамівці потрапили навіть у групу з менш іменитими суперниками, їм би все одно нічого не світило. Просто не той рівень підготовки, та й зіграти в ключовий момент через "не можу", їм поки дуже складно.


Вихід? Посилення команди 3-4 виконавцями, інакше киянам доведеться змиритися з роллю статистів на міжнародній арені".

Мистер очевидность..
было бы неплохо чтобы Иван Гецко проспонсировал покупку футболистов
Сховати
tori4, УЕФА проспонсирует)
Да, на данный момент иного пути нет. Или так или нас и дальше будут все подряд колотить как боксерскую грушу, а мы не сможем ответить. ЛЕ сейчас стала сильнее, нам и там тоже нехило могут навалять. Никакого "вдруг" не будет, это всё фантазии о пегасах и розовых единорогах.
всі це розуміють кромі суркіса