18 листопада 2021 16:16
2

Олександр ХАЦКЕВИЧ: "Якщо "Ротор" звернеться, не буду розглядати пропозицію. Цей човен давно затонув"

Колишній головний тренер київського "Динамо" і "Ротора" Олександр Хацкевич висловив думку про можливе повернення у волгоградську команду. Сьогодні, 18 листопада, "Ротор" офіційно звільнили з посади головного тренера Дмитра Хохлова.


"Якщо "Ротор" до мене звернеться, розглядати пропозицію не буду: вдруге повторювати таку помилку не збираюся. "Ротор" навчив мене тому, що кожну пропозицію потрібно ретельно розглядати і приймати зважене рішення. Ті люди, які керують клубом і знаходяться біля нього, не працюють на творення, не налаштовані щось створювати.


Про це говорять факти: півроку тому команда ще грала в Прем'єр-лізі, а зараз вона близька до зони вильоту навіть з ФНЛ — тенденція йде тільки в бік падіння, в бік розвитку нічого немає. На жаль, той же Діма Хохлов, мабуть, зіткнувся з тими ж проблемами, що були і у нас, тому так і вийшло. Тут можна тільки підтримати його і побажати удачі в подальшому.


У чому основна проблема "Ротора"? Все просто - у команди кожні півроку змінюється приблизно 90 відсотків складу, про який стабільний результат може йти мова? Немає чіткого плану розвитку клубу і стратегії, значить, це комусь просто вигідно. Саме негативне, що таке відбувається з командою, у якої є чудові вболівальники, відмінний стадіон, хороші умови для тренувань. Але, на жаль, все йде тільки вниз і цей човен вже давно затонув", - сказав Хацкевич в бесіді з кореспондентом Sport24 Арманом Навасардяном.


"Ротор" на поточний момент займає 16-е місце, набравши 24 очки в 23 матчах. У минулому сезоні волгоградський клуб грав в РПЛ.

Хац такой Нах) интеренсо какой еще клуб рискнет с этим кадром подписать контракт?)
да кто ж его позовёт? Что он пытается этими вью сказать? :)) Шнуров песню недавно записал, вот как раз про этого чудика "Гимн долболобов"

https://www.youtube.com/watch?v=wC9P4CnZlww