10 листопада 2021 00:10

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: "Дженоа" може купити українців, які працювали із Шевченком у збірній"

Екс-захисник збірної України Артем Федецький в ексклюзивному інтерв'ю Meta-ratings.com.ua висловився про призначення Андрія Шевченка головним тренером команди італійської Серії А "Дженоа".

"Виходячи з новин, стало зрозуміло, що у "Дженоа" амбіційний проект. Власники "грифонів" хочуть зробити серйозний клуб. "Дженоа" представляє одне з найбільших міст Італії. Я думаю, для Андрія Миколайовича це такий непоганий стартап у тренерській кар'єрі на клубному рівні. У Шевченка у штабі тренерський склад сильний. Робота тренером у клубі відрізняється від роботи у збірній. Я думаю, що у нього все має вийти.

Перший матч у Шевченка з "Дженоа" проти "Роми" Моурінью? Цікаво буде. У "Роми" зараз тільки назва грізна. Але у матчах Ліги конференцій і в чемпіонаті їх пристойно лихоманить. Я думаю, що шукати тут якесь особисте протистояння між Моурінью та Шевченком не варто. Андрій Миколайович знаходиться тільки на початку такого нелегкого тренерського шляху. Я подивився календар "Дженоа". Справді, дуже серйозний і непростий календар. Але тим цікавіше.

Мені здається, ключовий період роботи Шевченка у "Дженоа" буде у перше трансферне вікно. Якщо люди будують такий серйозний проект, їм у будь-якому випадку потрібно запрошувати гравців хорошого, серйозного рівня. Мені здається, можливий такий варіант, що "Дженоа" купить когось з українців. Це можуть бути українські хлопці, які працювали із Шевченком у збірній. Буде цікаво!".