7 листопада 2021 17:45

Кассано про Конте: "Тренер навіть не другого, а третього рівня. Самим топовим клубам він нецікавий"

Колишній нападник збірної Італії Антоніо Кассано висловився про головного тренера "Тоттенхема" Антоніо Конте і спортивного директора клубу Фабіо Паратічі.


"Паратічі некомпетентний, він і сам не розуміє, як опинився в "Тоттенхемі". Він досяг угоди з Фонсекою, а потім вибрав Нуну Ешпіріту Санту з подачі Жорже Мендеша. А тепер він узяв Конте.

Антоніо спілкувався з "Тоттенхемом" в червні і відмовив, а через кілька місяців вже погодився. Але чому його ніколи не розглядали ні "Барселона", ні "Реал", ні "Баварія", самі топові команди? Всі кажуть, що він феномен, домагається успіху, але самі топові команди ніколи не хотіли його найняти. "Манчестер Юнайтед" теж не контактував з ним. Думаю, що ці топ-4 клуби світу, а також "Мілан", які творили історію футболу, ніколи не цікавилися Конте.


У нього немає статусу топ-тренера, він тренер не першого і навіть не другого, а третього рівня. Він хороший при перебудові, але красиву і приносить результат гру він поставити не може", – сказав Кассано в ефірі Bobo TV.