5 листопада 2021 10:58
2

Ще один лівий захисник "Динамо" травмувався

Епідемія травм переслідує захисників, які перебувають на контракті у "Динамо".


Микита Бурда тільки недавно потрапив у заявку основної команди на офіційну гру вперше за більш ніж 15 місяців. Денис Попов продовжує відновлюватися.


До них додався ще й Віталій Миколенко, який не з'явився на полі у кубковій грі з "Маріуполем", а потім не поїхав на матч чемпіонату з цим же клубом. За даними Мірчі Луческу, захисник пропустить ще мінімум тиждень.


А нещодавно травмувався Сідклей, повідомляють грецькі ЗМІ. Нагадаємо, що цей сезон бразилець проводить на правах оренди у ПАОКу.


28-річний футболіст непогано почав у новому клубі та навіть забив два голи (один - у чемпіонаті, другий - у Лізі Європи), але потім отримав ушкодження.


У поєдинку з "Олімпіакосом" Сідклей покинув поле після години гри. Вже після зустрічі, на обстеженні, стало відомо, що у нього проблеми з задньою частиною правого стегна. За оцінками лікарів, він буде точно відсутній три тижні (близько 10-ти днів вже пройшло).


Наразі бразилець проходить курс лікування та займається за індивідуальною програмою у спортзалі.

Я не понимаю этих травм … задняя поверхность бёдра это значит мышцы тупо были не разогреты …. у профессионала такой травмы быть не может … разминка для этого и существует
Сховати
Basilika,
Не обязательно. Просто в какой-то момент пиковая нагрузка на эту мышцу оказалась выше чем чем мышца готова выдержать. Бывают же разные игровые моменты. Какое-то очень резкое движение с большой нагрузкой и вот результат. Это же футбол, а не легкая атлетика где более-менее постоянная скорость бега.