28 жовтня 2021 11:49
1

"Іноді я думаю, чому ж він не показав себе в "Динамо"?". Витинью - про колишніх легіонерів киян

Бразильський вінгер "Динамо" Вітінью в інтерв'ю Sportarena TV поділився своєю думкою про бразильців, які колись грали в київському клубі.


- У "Динамо" був один гравець, який також пограв у "Бордо". Це Андре, який переїхав до Києва за великі гроші, але не заграв. Ти напевно його знаєш. На якому рівні він в Бразилії виступає?

- Знаю його. Він колись грав з Неймаром і дуже багато забивав, його вважали суперталантом. Зараз він все ще грає у вищій лізі Бразилії, але вже не настільки сильний, як раніше.


- Дуду теж був у "Динамо", але особливо себе не показав. Однак у Бразилії його мало не на руках носять, кажуть, що він чи топ-футболіст.

- Дуду знають усі. Він дуже сильний гравець. Іноді я думаю, чому ж він не показав себе в "Динамо"? Напевно, це проблеми адаптації. Він не зміг звикнути до України. Таке буває. Але якщо говорити про Бразилію, то там він – великий гравець.


- У "Динамо" нещодавно були Че Че і Вітор Буено. Кажуть, перший зараз теж на дуже високому рівні в чемпіонаті Бразилії грає.

- Я думаю, тут така ж ситуація - вони не до кінця змогли адаптуватися в Україні. Але в Бразилії Че Че зараз грає на дуже високому рівні. Це теж дуже хороший футболіст, але цього може бути недостатньо, щоб грати в Україні.


- У "Динамо" було багато бразильців, але всім їм було непросто – клімат, побут, якісь інші умови. Тебе це не бентежить?

- Не боюся. Думаю, це все більше індивідуально. У багатьох не вийшло, але це не означає, що у мене буде така ж ситуація. Я готовий до змін і розумію, на що йду.

Проблемы всех вышеперечисленных - наши физруки. В своем большинстве - отличные игиоки.