27 жовтня 2021 12:02

Футболіст австралійської "Аделаїди Юнайтед" зробив камінг-аут

Захисник австралійського клубу "Аделаїда Юнайтед" Джош Кавалло зробив камінг-аут.


21-річний австралієць записав ролик, в якому зізнався, що він є геєм.


"Коли я зростав, я завжди відчував, що повинен приховувати істину, тому що мені було соромно, тому що я думав, що не зможу робити те, що я люблю. Доводилося приховувати, хто я насправді, щоб займатися тим, про що мріяв все дитинство. Все, чого я хочу, - грати у футбол і щоб до мене ставилися як до рівного.


Я думав, що люди будуть по-іншому ставитися до мене, коли дізнаються, що я гей. Думав, що про мене будуть говорити погані речі або сміятися наді мною. Але це не так. У будь-якому випадку ви завжди заслуговуєте більшої поваги. Підтримка, яку я отримав - просто неймовірна. Я хочу надихнути людей, показати, що бути собою і грати у футбол - нормально, що бути геєм і грати у футбол - нормально. Хочу, щоб інші люди, які відчувають проблеми або бояться, не прикидалися, а були собою", - сказав у відео, опублікованому в офіційному Twitter "Аделаїди Юнайтед" Кавалло.


Кавалло - вихованець "Мельбурн Сіті", в лютому 2021 року він перейшов в "Аделаїду" з "Вестерн Юнайтед". На його рахунку 2 результативні передачі в 19 матчах за "Аделаїду Юнайтед". За підсумками сезону-2020/21 футболіст отримав нагороду "Висхідна зірка" від австралійської ліги.