15 жовтня 2021 09:28

Хавбек "Кременя" Бойко: "Як людина, яка проїхала 20 годин в автобусі, може радіти голу чужої команди?"

Півзахисник "Кременя" Віталій Бойко в коментарі Tribuna.com розповів, чому викинув руки вгору після пропущеного голу від "Ужгорода" (0:2).


"Це Ви так вирішили, що я радію цьому голу. Якщо подивитися повний матч, то видно, що я піднімаю руки вгору і далі злюся. Просто хто як бачить цей момент. Я не радів голу, ні. Я ні в якому разі не радів голу «Ужгорода». Як людина, яка проїхала 20 годин в автобусі, може радіти голу чужої команди?


Я дивився гру в повторі. У кожного бувають помилки. Може бути, десь позначалася втома. Ми їхали до Ужгорода за перемогою, мали брати там три очки. Але футбол така гра-один матч проводимо добре, другий можемо провалити. Навіть не знаю, в чому причина.


У команді ніхто не питав про мою реакцію на гол "Ужгорода". Дзвонили з КДК УАФ. Сказали, немає ніяких питань, там дивилися огляд матчу. Якщо подивитися повний матч, то видно з іншої камери, що я піднімаю вгору руки, а потім починаю водити в сторони головою – журюся, як ми могли пропустити цей гол. І все, більше нічого не говорили.


В основному запитували за "Минай" і Севідова», – сказав Бойко.


Фото: ФК "Минай"