7 жовтня 2021 16:58

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: "Що Петраков зробив з Маліною... Це помилка"

Екс-директор «Миная» Михайло Кополовець не розуміє, чому тренер збірної України Олександр Петраков так легко відмовився від хавбека Руслана Маліновського.


Після конфлікту гравець «Аталанти» не був включений у список на ключові матчі відбору ЧС-2022.

«Складна для мене ситуація. Добре ставлюся до Петракова, але те, що він зробив з Маліною - взагалі не зрозуміло. Ось ти програєш пару матчів. Ти розумієш, який тиск тоді буде на тебе? Я вважаю, що в збірній не так багато класних футболістів, щоб його не викликати. Ти повинен спілкуватися з гравцем. Поговори з ним, мовляв, Маліна, я на тебе розраховую. А не так, що не хочеш - пішов геть».

«Так, Маліновському не йде в збірній. Згоден, що в збірній не йде, і на Євро ми бачили це. Але не можна людину такого рівня, яка доводить в Італії, не викликати. І не потрібно виносити все це на загальний огляд. Ти думаєш, що у Шевченка не було конфліктів? Були, але ми про них не чули, він їх там гасив».

«Не впевнений, що Петраков сам приймав рішення. Вирішувалося з федерацією. Проблема в тому, що ти влаштував скандал. Ти - виконуючий обов'язки. Завтра тебе прибрали, а Маліновський після тебе буде. Це помилка тренера», - сказав Кополовець в інтерв'ю Отдушивдушу.