4 жовтня 2021 23:31
2

Беньямін ВЕРБИЧ: "Нарешті травми залишилися в минулому. Це був найважчий період у моїй кар'єрі"

Півзахисник "Динамо" Беньямін Вербич в інтерв'ю порталу siol.net поділився своїми емоціями від повернення в національну збірну Словенії, за яку він не грав з листопада 2020 року.


- Нарешті травми залишилися в минулому. Це був найважчий період у моїй кар'єрі, але тепер я одужав і переміг травми. Слава Богу, я знову тут!


Знаєте, одна справа, коли тобі боляче, але ти знаєш, як довго будеш відсутній. Інша справа - м'язові травми. Ти повертаєшся, але це не працює. З психологічної точки зору це дуже складно. Я їздив з країни в країну, від фізіотерапевта до фізіотерапевта.


Я зіграв не так багато часу за "Динамо" в цьому сезоні? Всі хочуть грати, мати всі хвилини на полі. Але ця ситуація не зіграє ролі в збірній. Коли ти граєш за збірну, робиш все можливе. Так що не важливо, якщо ти граєш менше за клуб. Я фізично готовий і тренуюся вже два місяці. Радий, що тренер подзвонив мені, і я відповім йому, зробивши все, що в моїх силах.


Я був найбільшим уболівальником збірної Словенії у вересні. Тоді було багато яскравих моментів, ми добре провели кілька матчів. А потім стався поєдинок з Хорватією (0:3)... Мені теж було важко, немов я програв.


Зараз ми повинні показати себе, показати, що у нас є характер. Збірну Мальти не можна недооцінювати, адже вона вже забрала очки у багатьох в нашій групі. Нам потрібно грати більш агресивно, рішуче і як команда, яка дихає і живе як одне ціле. Словенія може чогось досягти, - сказав Вербич.

как то очень странно, в свете отсутствие его в воскресенье
Сховати
смит, наводит на некоторые размышления !!! Болезнь Рахитского ???