4 жовтня 2021 09:10
4

Артем ГРОМОВ: "Буде-Глімт" - гаразд, але "Рома", Вибачте мене, там один футболіст заробляє більше, ніж наш клуб коштує"

Нападник "Зорі" Артем Громов прокоментував перемогу над "Десною" (2:0).


- Я в iдчував, що ми граємо краще, що створюємо моменти, а рано чи пізно мало залетіти. У перші 20 хвилин повинні були вже гру закривати.


У другому таймі ми продовжували в тому ж дусі і добилися перемоги. Команда суперника гідно грала, мені сподобалося, коли вони після перестроювання почали більше контролювати м'яч, але це було ненадовго.


- Гра "Зоря" - "Десна" потихеньку стає класикою чемпіонату. Чи було відчуття, що це матч за єврокубки?


- Ми просто мало розмовляємо, а більше робимо. Не звикли говорити, що ми третя сила або боремося за третє місце. Ми просто граємо і намагаємося виграти.


Те, що "Десна" претендує на високі місця — ми не проти. Але у нас свої амбіції.


- Що потрібно робити "Зорі", щоб грати в єврокубках так, як з "Десною"?

- Подивимося, у нас же є ще чотири гри, як ми будемо далі грати. Якщо ви за "Буде-Глімт" цей - гаразд, але з "Ромою", ви вибачте мене, там один футболіст заробляє більше, ніж наш клуб коштує. У них інший рівень чемпіонату, інші гравці. Вони постійно грають хороші ігри. У нас інша ситуація.


- "Зоря" програє "Ромі" — її критикують, "Зоря" перемагає в трьох матчах УПЛ поспіль - її хвалять. Яка зараз "Зоря"?


- Хочу сказати спасибі всім критикам. Це подвійно приємно домагатися того, про що ми мріємо, домагатися перемог і результатів, а потім цим критикам можна буде закрити рот, — сказав Громов.

Дак а кто вам мешает столько стоить? Вы всю свою жизнь ничем кроме футбола не занимаетесь и что? Да медведя в цирке можно научить лучше вас что-то делать!

Работать надо, а не татухами да ночными клубами заниматься.
Хай Вернидуб цей спіч почитає)
вот она рабская психология. вот поэтому они в штаны накладывают каждый раз играя с нормальным клубом. мы тупые и деревянные. ну так играйте тогда в чемпионате с Минаем, зачем вам еврокубки? как просрут - всегда оправдание, что они больше стоят. а вы то что стоите?
Не стыдно Ромой прикрываться, когда и австрийцам и этому Глимту без шансов влетает?