3 жовтня 2021 23:12
5

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Наскільки серйозно у Миколенка – ми ще не знаємо. Доктор зробить МРТ, потiм приймуть рішення"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував нічию з "Шахтарем" (0:0).


- Наскільки Вас влаштовує нічия?


- Рівна гра була. У нас були моменти в першому таймі. Суперник у другому таймі виглядав трохи свіже. Технічні, швидкі гравці. Напевно, трохи більше відпочили. Тому що у наших багато матчів за збірну, накопичується втома.


Але була хороша гра. Були дві команди, які хотіли виграти. "Шахтар" з однією організацією гри, ми – з іншого. Це була хороша гра рівних суперників. Мені здається, результат показує те, що було на полі.


- Що змінилося після матчу за Суперкубок?


- Було набагато більше помилок у матчі за Суперкубок, ніж сьогодні. Швидше за все, наші центральні захисники дуже молоді, вони припускаються помилок. Сьогодні їх було менше, ніж у Суперкубку.


У "Шахтарі" дуже швидкі і технічні гравці. Це селекція, яку вони ведуть вже давно на чолі з Ахметовим. Цим гравцям не можна було залишати вільні зони, щоб вони проникали. Ми це старанно робили і нівелювали швидкість і техніку бразильців за рахунок хорошої перебудови і перекривань зон.

- Що з Миколенко?


- Буквально днями травмувалися і Миколенко, Вербич отримав вчора на тренуванні удар, і Шепелєв. Ці травми не дозволили їм грати сьогодні. Наскільки серйозно У Миколенка - ми ще не знаємо. Доктор зробить МРТ, вони приймуть рішення.


Крім травмованих, у нас є футболісти. Будемо відновлювати, - сказав Луческу.

И вспоминается молодой Дубинчак , перспективная молодёжь так сказать …
Что-то Вербич уже почти год из травм не вылазит...
Сховати
Paul, бо Барбі треба час приділяти, а зп капає немала. Зимою лишається рік контракту - треба продавати, щоб хоч якісь кошти відбити.
Ну вот, отдали всех левых лз с замены и заюзали Виталька, а замены нет.
Еще Сидора так заюзайте.
Сховати
Вівчаренка можна потроху підтягувати